Gjidhënja

Qumështi i gjirit është ushqimi më i mirë për fëmijën tuaj! Qumështi për foshnje, Babymilch, përmban për muajt e parë të foshnjes, të gjitha materjet ushqyese duke siguruar zhvillimin e shëndetshëm. Përse të ushqyerit me gji është shumë i vlefshëm, si duhet të kemi kujdes gjatë gjidhënjes do t’ju informoj këshilluesi ynë për të ushqyerit me gji.

Foshnja Juaj gjatë gjashtë javëve të para ende nuk ka ndjenjë për kohën...

Një pikë ndalese, a mjafton qumeshti juaj...

Gjatë dhënies së gjirit, është mjaft e thjeshtë: Në përgjithësi, një foshnje pi qumësht aq sa në të vërtetë ka nevojë. Gjatë të ushqyerit me qumësht...

Të ushqyerit me gji është të ushqyerit më i natyrshëm për foshnjen tuaj...

Gjithashtu, në javët e para të foshnjës, ka shpesh situata...

Ju dhe foshnja juaj e përcaktoni kohën e ndërprerjes së gjidhënjes...

Kështu do të ecë shumë qetë gjidhënja...