Kalkulatori i fertilitetit

Me siguri e dini se vetëm gjatë një periudhë të caktuar Ju mund të mbeteni shtatzënë. Gjegjësisht është periudha rreth ovulacionit. Me kalkulatorin e fertilitetit Ju mund të zbuloni më shpejtë kur e keni ovulacionin dhe cilat janë ditët e pëlleshme dhe kështu të favorshme për të ngelur shtatzënë.
Kujdes: Kalkulatori i fertilitetit nuk mund të përdoret si metodë për kontracepsion!
Fruchtbare Tage berechnen

Dita e parë e menstruacioneve të fundit:

Dita
Muaji
Viti
Cikli:
Ditë

(mesatarisht 28 ditë, nëse nuk e dini saktësisht sa ju zgjatë cikli)

Jetzt rechnen
Pfeil

Legende

çaj për stimulim gjiri

HiPP Mama bio-çaj për nënat që japin gji me hebame...

HiPP GmbH & Co. Vertrieb KG
Georg-Hipp-Str. 7
D-85276 Pfaffenhofen (Ilm)

Telefon +49 (0) 8441 757 0
Telefax +49 (0) 8441 757 654
www.HiPP.de