HiPPiS të reja

Mollë -Dardhë -Banane

100% fruta organike, pa sheqer shtesë apo ëmbëlsues të koncentruar të lëngjeve

Zbuloni më tepër nga HiPPiS


Ide lojrash për fëmijë

Ide të shumta lojërash për oborr!

Zbulo më shumë

 

HiPP  Aplikacion për fëmijë

Zhytuni në botën e HiPPiS  dhe zbuloni shumë lojëra edukative dhe histori aventurash.

Zbulo më shumë


Njihuni me HiPPiS

Melos Majmuni, Tomorr Tigri,Kamila Kameleoni-Njihuni me HiPPis dhe punët e tyre!

Zbulo më shumë


Lojë interaktive: Mbani mend kafshët

Cila kafshë është fshehur më lart? Shtyp shko dhe testoni kujtesën tuaj.

Luaj tani