Menyja

HiPPiS të reja

Zbuloni më tepër nga HiPPiS


 • Ide lojrash për fëmijë

  Ide të shumta lojërash për oborr!

  Zbulo më shumë

   

  HiPP  Aplikacion për fëmijë

  Zhytuni në botën e HiPPiS  dhe zbuloni shumë lojëra edukative dhe histori aventurash.

  Zbulo më shumë


 • Njihuni me HiPPiS

  Melos Majmuni, Tomorr Tigri,Kamila Kameleoni-Njihuni me HiPPis dhe punët e tyre!

  Zbulo më shumë


  Lojë interaktive: Mbani mend kafshët

  Cila kafshë është fshehur më lart? Shtyp shko dhe testoni kujtesën tuaj.

  Luaj tani