pas muajit 4

Banane, dardhë dhe mango

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Gjejë më shumë

Detajet
  • 100% fruta natyrale
  • Pa sheqer shtesë
  • Hipp Bio Vula garanton kualitetin më të lartë I cili tejkalon edhe direktivat e BE
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 100g
Përbërësit kryesor Banane, Mango, Dardhë

Numri i arttikullit: AL8523

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Pyetje dhe përgjigje

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues