prej muajit 12

Fruta të kuq në mollë dhe banane

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Gjejë më shumë

Detajet
  • Paketim shtrydhës
  • 100% fruta organike
  • pa sheqer shtesë apo ëmbëlsues të koncentruar të lëngjeve
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë
  • Pa gluten
Përmbajtja 120ml

45% mollë*,22% banane*, 10% dredhëza* 3% ribëz* i zi, lëng molle* me aciditet të ulët nga koncentrati, 10% lëng rrushi* me aciditet të ulët.

Numri i arttikullit: 84000

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Vlerësimi

Ne presim vlerësimin tuaj!

Fruta të kuq në mollë dhe banane

Pyetje dhe përgjigje

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori