prej muajit 12

Mango dhe banane në dardhë me miell orizi

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Gjejë më shumë

Detajet
  • Paketim shtrydhës
  • 100% fruta organike
  • pa sheqer shtesë apo ëmbëlsues të koncentruar të lëngjeve
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë
Përmbajtja 120g

71% fruta (39% banane*, 21% dardhë*, 11% mango*), 26% lëng portokalli* me aciditet të ulët nga koncentrati, 4% miell orizi*.

Numri i arttikullit: AL84501

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Vlerësimi

Ne presim vlerësimin tuaj!

Mango dhe banane në dardhë me miell orizi

Pyetje dhe përgjigje

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori