prej muajit 6

Qull frutash me hikërror

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Gjejë më shumë

Detajet
  • Paketim shtrydhës
  • 100% fruta organike
  • pa sheqer shtesë apo ëmbëlsues të koncentruar të lëngjeve
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë
Përmbajtja 100g

Përbërja:55% fruta*(mollë*, pjeshkë*, pure e kumbullave të thata*), ujë, miell hikërre, lëng limoni* nga koncentrati, miell orizi*,antioksidant acid askorbik*

Numri i arttikullit: AL4704

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Vlerësimi

Ne presim vlerësimin tuaj!

Qull frutash me hikërror

Pyetje dhe përgjigje

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori