kremë për fytyrë dhe trup

  Numri i arttikullit: E9620
  kremë për fytyrë dhe trup
  • 75 ml
  • Pranohet lehtë nga lëkura sidomos te lëkura e ndjeshme dhe neurodermitisi dermatologjikisht e testuar dhe vërtetuar.
  • pa vajra eterik thelbësor (sepse disa prej tyre mund të shkaktojn alergji)
  • pa parfum i cili mund të shkaktoj alergji(sipas . Ligjit për Kosmetik VO)
  • pa Parabene
  • pa material me origjinë shtazore
  • pa PEG-Emulgator
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.