Menyja

  losion qumështi

  Numri i arttikullit: 9580
  • 350 ml
  • pa shtesë të aromave qe mund të shkaktojnë alergji (sipas . Kozmetik VO)
  • pa vajra eterike , sepse disa nga to mund të shkaktojnë alergji
  • pa ngjyrosës dhe konzervans
  • shumë i butë, pa substanca pastruese të sapunit, i butë për sy
  • pa PEG-Emulgator
  • pa Parabene
  • pa përbërës me origjinë shtazore