Grumbuj & Mure prej guri

Pse?

Grumbujt e gurëve dhe muret prej guri janë mikrokozmosi i tyre, shumimi dhe habitat për shumëllojshmëri të madhe amfibësh, insektesh dhe zvarranikësh.

Si?

  • Përdorni gurë natyralë që gjenden në tokë ose pllaka të vjetra të çatisë.
  • Ndërtoni mur të qëndrueshëm.
  • Në kopshtin më të vogël, të njëjtit qëllim i shërben një grumbull i vogël me gurë.