Menyja

Mish organik nga mirëqenies së kafshëve

Bio-bagëtia

Bagëtia dhe viçat mbahen në fermat vendore bio. Në mjedisin natyror, bagëtia ka qëndrim mjaft të gjatë në natyrë. Kjo i bën ato të mëdha dhe rezistente. Ato janë të shëndetshme. Përbërësit ushqimor për majmëri janë rreptësisht të ndaluar. Viçat e trajtuar me barna ndahen nga kopeja. Bagëtia jonë ushqehet vetëm me bio-ushqim.

Bio-derri

HiPP përdor produkte vetëm nga kafshët e tilla, të cilat ishin të dëshmuara se gjatë jetës së tyre qenë mirë me shëndet dhe janë ndjerë mirë. Madhësia e stallave dhe vendi i shetisë, numri i kafshëve në grup është bërë sipas nevojave fiziologjike të derrave.

Bio-shpezët

Nuk është vetëm mbajtja në harmoni me natyrën, ajo që e bën pulën një bio-pulë. Një rol të rëndësishëm luan edhe të ushqyerit: HiPP bio-pulat marrin ushqim bio të prodhimit të kontrolluar rreptë. Ato kanë dalje të lirë për kruarje dhe shtrirje nëpër zall dhe mbajtja e tyre është e mbikëqyrur vazhdimisht nga veterineri. Edhe bibat mund të jetojnë të lira, ashtu siç ju rritet sqepi. Ato jetojnë në ambient të hapur me prizën plotë. Dhe sigurisht, ato hanë vetëm drithëra bio.