Menyja

Kultivimi i pemëve

Edhe te pemët bio ne angazhohemi për zbatimin e metodave tona bio në vend të kimisë

Insekticidet janë rreptësisht të ndaluara, luftimi i dëmtuesve zhvillohet me metodat e natyrshme. Ne ofrojmë çerdhe për zogjtë dhe përkrahim mollekuqet si armiq natyror të dëmtuesve.

Kundër kërpudhave në pemë ne angazhohemi me mjetet e lejueshme për prodhimtarinë bio, të tilla si ekstraktet natyrore bimore.

HiPP bio-bananet – nga shkurret, krejt natyrshëm në kavanoz

Vetëm bananet më të mira nga zonat e egra në malësinë e Kosta Rikës arrijnë në kavanozat e HiPP-it

Të pjekura natyrshëm në xhunglën e paprekur të malësisë së Kosta Rikës. Për shkurret e egra. Janë rritur pa spërkatës kimik- sintetik dhe pa mjete plehërimi. Në ajër të freskët, e të thatë. Është korrur me dorë. Është transportuar me anije drejt Evropës.