Prodhimi & kontrolli i cilësisë

Edhepse ne përpunojmë vetëm përbërësit e përzgjedhur, rruga që shpije drejt cilësisë së jashtëzakonshme kalon nëpërmjet një sistemi të rreptë të kontrollit.

Mbi 260 kontrolla

Rruga për arritjen e përsosmërisë kalon nëpërmjet një sistemi të shtrënguar të kontrollit

Përmbajtja e çdo kavanozi kalon përmes analizës së tokës, nëpërmjet analizës së lëndës së parë deri te verifikimi i prodhimit final nga sistemi i sigurisë së cilësisë që kryen mbi 260 kontrolla. Kur fermerët tanë i shkarkojnë të vjelat, pemët dhe perimet, lëndët e para analizohen për materjet e tyre ushqyese kryesore. Nëse laboratori ynë gjenë substanca të cilat nuk duhet të jenë aty, ne nuk vazhdojmë tutje ta përpunojmë më këtë lëndë të parë.

Laboratori i HiPP-it, radhitet ndër laboratorët më të mirë në gjithë Evropën

Me karakteristikat e tij teknike, laboratori ynë mund të bëj analizën e filtrimit për 1.200 mbetjet e mundshme. Edhe në sasitë e tilla të vogla, si p.sh. një kokërr kripë në një pishinë prej 50 metrash.