HiPP Çaj për stimulim gjiri

  Numri i arttikullit: AL2348
  HiPP Çaj për stimulim gjiri
  • 200 g
  • HiPP Mama bio-çaj për nënat që japin gji me hebame, i posaçëm për nevojat e veçanta kundër ndërprerjes së shtatzënësisë dhe gjatë zhvillimit të gjidhënies. Përdorimi i çajit nga bimët e përzgjedhura nxit krijimin e qumështit. HiPP Mama bio-çaj për gratë që japin gji i plotëson kërkesat më të larta të cilësisë dhe promovon shëndetin e nënës dhe foshnjës.
  • stimulon prodhimin e qumështit
  • pa aromatizues artificial
  • pa konservans
  • pa gluten
  • Përmbajtja dhe sugjerimet: HiPP Mama bio- çaj- për gratë që japin gji mund të përdoret kundër ndërprerjes së shtatzënësisë dhe të përdoret gjatë tërë kohës së gjidhënies. Parapëlqehet që gjatë kohës së gjidhënies të përdoren 3 deri në 6 gota, kohë pas kohe, gjatë ditës.
  • Përbërësit: Anis*, Kopër*, Qimnon*, Lulemine limoni*, Balm limoni*
  • prodhim bioorganik
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.

  Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

  Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it