HiPP Vaj për shtatëzëna për masazh

  Numri i arttikullit: 9700
  HiPP Vaj për shtatëzëna për masazh
  • 100 ml
  • Vaj-masazhi Hipp është krijuar posaçërisht për nevojat e nënes dhe i përshtatur për muajt gjatë shtatzënësisë. Ajo përmban vajra të vlerëshme të bimëve si vaji i bajameve, jojoba dhe sandorn. Ajo ruan lëkurën dhe ushqen lëkurën me lagështi ashtuqë lëkura mund të zgjerohet pa vështirësi. Gjithashtu është e përshtatshme si banjë relaksuese.
  • Gjatë shtatzënësisë lëkura e çdo gruaje pëson ndryshime. Edhe pse indet lidhore të femrave janë shumë elastike, asaj mund t'i ndihmohet me masazhë.
  • Ndihmon në parandalimin e zgjatjes se lëkures në mënyrë efektive
  • Me vajra 100% natyrore të bajameve, Jojoba dhe Sanddorn të cmuar
  • Mbron lëkurën nga tharje dhe ndihmon për të ruajtur elasticitetin e lëkurës
  • Pa vajra minerale
  • pa asnje ngjyrosës artificial dhe pa konservans
  • pa PEG-Emulgator
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.