HiPP Çaj për stimulim gjiri

Detajet

 • HiPP Mama bio-çaj për nënat që japin gji me hebame, i posaçëm për nevojat e veçanta kundër ndërprerjes së shtatzënësisë dhe gjatë zhvillimit të gjidhënies.

  Përdorimi i çajit nga bimët e përzgjedhura nxit krijimin e

  qumështit. HiPP Mama bio-çaj për gratë që japin gji i plotëson kërkesat më të larta të cilësisë dhe promovon shëndetin e nënës dhe foshnjës.

 • stimulon prodhimin e qumështit
 • pa aromatizues artificial
 • pa konservans
 • pa gluten
 • Përmbajtja dhe sugjerimet:

  HiPP Mama bio- çaj- për gratë që japin gji mund të përdoret kundër ndërprerjes së shtatzënësisë dhe të përdoret gjatë tërë kohës së gjidhënies. Parapëlqehet që gjatë kohës së gjidhënies të përdoren 3 deri në 6 gota, kohë pas kohe, gjatë ditës.

 • Përbërësit: Anis*, Kopër*, Qimnon*, Lulemine limoni*, Balm limoni*
 • prodhim bioorganik
 • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 200 g

Numri i arttikullit: AL2348

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Pyetje dhe përgjigje

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori