HiPP BIO COMBIOTIK® – Shkenca dhe natyra dorë për dore

Për më shumë se 10 vjet, një koncept i provuar dhe i bazuar në shkencë që frymëzohet nga natyra.

Kjo është arsyeja pse nënat i besojnë

HiPP BIO COMBIOTIK® 


Formula e foshnjave është e përshtatshme ndaj barkut të foshnjave


HiPP
Kualitet Organik 

Alternativa e sigurt për qumështin e gjirit

E re:

Në sajë të gjetjeve të fundit shkencore nga hulumtimet e qumështit të gjirit, ne kemi vazhduar zhvillimin recetave për formulat tona Hipp.

Zbulo më shumë

 Ekipi ynë i HiPP do të jetë i lumtur t'u përgjigjet pyetjeve tuaja.

Plotësoni formularin e kontaktit

Video: Përgatitja e shishes

Zbuloni se çfarë ju duhet të dini për të përgatitur shishën fëmijës suaj.

Kjo është ajo që nënat thonë rreth HiPP ORGANIK COMBIOTIK®:

Mirë ta dini!

 

Më shumë këshilla rreth COMBIOTIC®

Gjeni më shumë këshilla për temën e ushqyerjes me qumësht dhe udhëzimet e përgatitjes së  HiPP ORGANIC COMBIOTIC®.

Zbulo më shumë


Kuizi mbi shishen

Gjeni se cilat avantazhe ofron paketimi dhe provoni njohuritë tuaja mbi recetën e provuar dhe testuar të HiPP ORGANIC COMBIOTIC®.

Zbulo më shumë