HiPP 1 Organik

  Numri i arttikullit: AL2019
  HiPP 1 Organik
  • 300g dhe 800g
  • Acidi yndyrorë Omega 3&6 (LCP) shumë herë i pangopur ne formë të zgjatur zingjiror,te përmbajtura sikurse në qumështin e nënes.
  • të gjithë ushqyesit thelbësorë
  • që tretet lehtë
  • frymëzuar nga qumështi i nënës
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
  • Me Omega-3 Acidi yndyrorë
  Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

  Produkte tjera nga kjo kategori