• prej muajit 6

HiPP 2 Organik

Numri i arttikullit: AL2058
HiPP 2 Organik
  • 300g dhe 800g
  • Ideal gjatë moshës kur foshjna ushqehet me ushqim në kavanoz
  • Acidet omega-3 natyrore yndyrore nga përbërësit organike
  • materie ushqyese të rëndësishme për rritjen e shëndetshme
  • ngopës dhe lehtë i tretshëm
  • kalcium natyral
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
  • Me Omega-3 Acidi yndyrorë
Shiko etiketën për më shumë informata (PDF)
Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

Produkte tjera nga kjo kategori