Menyja
  • from the 10th month on

HiPP 3 Organik

Numri i arttikullit: AL2087
  • 300 g
  • materie të rëndësishme për rritje dhe zhvillim
  • ofron energji të vlefshme
  • lehtësisht të tretshëm
  • kalcium natyral
  • Me Omega-3 Acidi yndyrorë
Shiko etiketën për më shumë informata (PDF)
Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

Produkte tjera nga kjo kategori