pas muajit 1

HiPP 1 COMBIOTIC®

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Gjejë më shumë

Me Omega-3 Acidi yndyrorë

Detajet
  • i modeluar nga qumështi i nënës
  • fibra të rëndësishme (GOS*) të modeluara sipas qumështit të nënës .Këto fibra gjatë konsumit ditorë promovojnë florën e shëndosh të zorrëve. *Galactooligosaccharide - të përfituara nga Laktoza
  • Probiotiku - kulturat natyrore të acidit laktik
  • Acidi yndyrorë Omega 3&6 (LCP) shumë herë i pangopur ne formë të zgjatur zingjiror,te përmbajtura sikurse në qumështin e nënes.
  • lehtësisht të tretshëm
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 300g dhe 800g

Numri i arttikullit: AL2013

Pyetje dhe përgjigje

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori