prej muajit 12

HiPP 3 COMBIOTIC®

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Gjejë më shumë

Me Omega-3 Acidi yndyrorë

Detajet
  • për një zhvillim të shëndosh
  • ofron energji të vlefshme
  • I butë dhe ngopës
  • Fibrat dietetike të Praebiotikëve (GOS ) mbështesin florën intestinale
  • Acidet natyrore Omega-3 yndyrore për rritje të shëndetshme
  • lehtësisht të tretshëm
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 500 g

Numri i arttikullit: AL2097

Pyetje dhe përgjigje

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori