HiPP 1 COMBIOTIC®

  Numri i arttikullit: AL2013
  HiPP 1 COMBIOTIC<sup>®</sup>
  • 300g dhe 800g
  • i modeluar nga qumështi i nënës
  • fibra të rëndësishme (GOS*) të modeluara sipas qumështit të nënës .Këto fibra gjatë konsumit ditorë promovojnë florën e shëndosh të zorrëve. *Galactooligosaccharide - të përfituara nga Laktoza
  • Probiotiku - kulturat natyrore të acidit laktik
  • Acidi yndyrorë Omega 3&6 (LCP) shumë herë i pangopur ne formë të zgjatur zingjiror,te përmbajtura sikurse në qumështin e nënes.
  • lehtësisht të tretshëm
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
  • Me Omega-3 Acidi yndyrorë
  Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

  Produkte tjera nga kjo kategori