Menyja
 • prej muajit 6

HiPP 2 COMBIOTIC®

Numri i arttikullit: AL2094
HiPP 2 COMBIOTIC<sup>®</sup>
 • 300g dhe 800g
 • për një zhvillim të shëndosh
 • Ideal gjatë moshës kur foshjna ushqehet me ushqim në kavanoz
 • ngopës
 • Fibrat dietetike të Praebiotikëve (GOS ) mbështesin florën intestinale
 • Probiotiku - kulturat natyrore të acidit laktik
 • Acidi yndyrorë Omega 3&6 (LCP) shumë herë i pangopur ne formë të zgjatur zingjiror,te përmbajtura sikurse në qumështin e nënes.
 • lehtësisht të tretshëm
 • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
 • Me Omega-3 Acidi yndyrorë
Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

Produkte tjera nga kjo kategori