• prej muajit 10

HiPP 3 COMBIOTIC®

Numri i arttikullit: AL2097
HiPP 3 COMBIOTIC<sup>®</sup>
  • 500 g
  • për një zhvillim të shëndosh
  • ofron energji të vlefshme
  • I butë dhe ngopës
  • Fibrat dietetike të Praebiotikëve (GOS ) mbështesin florën intestinale
  • Acidet natyrore Omega-3 yndyrore për rritje të shëndetshme
  • lehtësisht të tretshëm
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
  • Me Omega-3 Acidi yndyrorë
Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

Produkte tjera nga kjo kategori