• pas muajit 4

Mollë banane me baby keks

Numri i arttikullit: AL4710-01
Mollë banane me baby  keks
  • 190 g
  • Pa sheqer shtesë (përbërësit e natyrshme përmbajnë sheqer)
  • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
  • pa aromatizues shtesë,dhe pa agjent për trashje
  • përgatitur me kujdes, për cilësi më të mirë dhe shije
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Kërko produktin ushqim shtesë