Menyja
  • from the 6th month on

Pure drithërash me mollë dhe banane

Numri i arttikullit: AL4803-01
  • 190 g
  • Pa sheqer shtesë (përbërësit e natyrshme përmbajnë sheqer)
  • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
  • pa aromatizues shtesë,pa agjent për trashje dhe produkte të qumështit
  • përgatitur me kujdes, për cilësi më të mirë dhe shije
Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

Kërko produktin ushqim shtesë