Menyja
  • from 4 months (after the 4th month)

Pure drithërash me oriz dhe fruta

Numri i arttikullit: AL4703-01
  • 190 g
  • Pa sheqer shtesë (përbërësit e natyrshme përmbajnë sheqer)
  • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
  • pa aromatizues shtesë,pa agjent për trashje dhe produkte të qumështit
  • pa gluten
  • përgatitur me kujdes, për cilësi më të mirë dhe shije
Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

Kërko produktin ushqim shtesë