Menyja
  • from the 7th month on

Mollë mango me kremë gjize

Numri i arttikullit: AL5327-01
  • 160 g
  • Pa sheqer shtesë (përbërësit e natyrshme përmbajnë sheqer)
  • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
  • pa aroma shtesë
  • Kalciumi -është i rëndësishëm për zhvillimin e eshtrave
  • përgatitur me kujdes, për cilësi më të mirë dhe shije
  • pa gluten
Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

Kërko produktin ushqim shtesë