Menyja
  • from 4 months (after the 4th month)

Banane -Dardhë-Mango

Numri i arttikullit: AL8523
  • 100g
  • 100% Fruta Organik
  • E bluar me kujdes -për konsum të shpejt
  • Shujtë lehtë me karbohidrate për përformance të shëndosh mendore dhe fizike

Kërko produktin ushqim shtesë