Menyja
  • from 4 months (after the 4th month)

Banane pjeshkë dhe mollë

Numri i arttikullit: AL4283-01
  • 190 g
  • Pa sheqer shtesë (përbërësit e natyrshme përmbajnë sheqer)
  • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
  • përgatitur me kujdes, për cilësi më të mirë dhe shije
  • pa gluten

Kërko produktin ushqim shtesë