Menyja
  • from 4 months (after the 4th month)

Dardhë

Numri i arttikullit: AL4262
  • 125 g
  • Pa sheqer shtesë (përbërësit e natyrshme përmbajnë sheqer)
  • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
  • përgatitur me kujdes, për cilësi më të mirë dhe shije
  • pa gluten
Shiko etiketën për më shumë informata (PDF)

Kërko produktin ushqim shtesë