Menyja
  • from 4 months (after the 4th month)

Kajsi

Numri i arttikullit: AL4212
  • 125 g
  • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
  • përgatitur me kujdes, për cilësi më të mirë dhe shije
  • pa gluten
Shiko etiketën për më shumë informata (PDF)
Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

Kërko produktin ushqim shtesë