Menyja
  • from the 6th month on

Kumbullë -Ribizël e zezë me Dardhë

Numri i arttikullit: AL8526
  • 100g
  • 100% Fruta Organik
  • E bluar me kujdes -për konsum të shpejt
  • Shujtë lehtë me karbohidrate për përformance të shëndosh mendore dhe fizike

Kërko produktin ushqim shtesë