Menyja
  • from 4 months (after the 4th month)

Mollë -Boronicë me shegë

Numri i arttikullit: 8529
  • 90g
  • 100% Fruta Organik
  • E bluar me kujdes -për konsum të shpejt
  • Shujtë lehtë me karbohidrate për përformance të shëndosh mendore dhe fizike

Kërko produktin ushqim shtesë