Menyja
  • from 4 months (after the 4th month)

Mollë dardhë

Numri i arttikullit: AL4293-01
  • 125 g
  • Pa sheqer shtesë (përbërësit e natyrshme përmbajnë sheqer)
  • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
  • përgatitur me kujdes, për cilësi më të mirë dhe shije
  • pa gluten
Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

Kërko produktin ushqim shtesë