Menyja
 • prej muajit 12

Makarona në domate dhe mish viçi

Numri i arttikullit: AL6833
Makarona në domate dhe mish viçi
 • 220 g
 • Kripa e #cc0001uktuar
 • Pa aroma shtesë dhe pa agjent trashës
 • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
 • pa gluten
 • copëza-e rëndësishme për përtypje
 • për furnizim më të mirë me jod -i rëndësishëm për funksionimin e gjëndrrës tiroide
 • Përbërsit në mënyrë delikate të përgatitur me avull
 • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
 • Me Omega-3 Acidi yndyrorë
Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Kërko produktin ushqim shtesë