Menyja
 • pas muajit 4

Karota me patate të njoma me salmon deti

Numri i arttikullit: AL6105
Karota me patate të njoma me salmon deti
 • 190 g
 • pa kripë shtesë
 • Pa aroma shtesë dhe pa agjent trashës
 • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
 • pa gluten
 • pure e bluar imët
 • i pasur me Beta-Karotin natyral
 • Përbërsit në mënyrë delikate të përgatitur me avull
 • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
 • Me Omega-3 Acidi yndyrorë

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Kërko produktin ushqim shtesë