Menyja
  • from 5 months (after the 5th month)

Mish viçi me perime të njoma dhe patate

Numri i arttikullit: HR6153-01
  • 190 g
  • pa kripë shtesë
  • Pa aroma shtesë dhe pa agjent trashës
  • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
  • pa gluten
  • pure e bluar imët
  • Përbërsit në mënyrë delikate të përgatitur me avull
  • Me Omega-3 Acidi yndyrorë
Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

Kërko produktin ushqim shtesë