• prej muajit 8

Gjel deti me oriz të njomë dhe karota

Numri i arttikullit: AL6530
Gjel deti me oriz të njomë dhe karota
 • 220 g
 • I varfëruar nga kripa
 • Pa aroma shtesë dhe pa agjent trashës
 • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
 • pa gluten
 • Me copëza të imëta -për të mësuar përtypjen
 • për furnizim më të mirë me jod -i rëndësishëm për funksionimin e gjëndrrës tiroide
 • i pasur me Beta-Karotin natyral
 • Përbërsit në mënyrë delikate të përgatitur me avull
 • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
 • Me Omega-3 Acidi yndyrorë
Shiko etiketën për më shumë informata (PDF)
Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Kërko produktin ushqim shtesë