Menyja
  • from the 8th month on

Mish pule me domate dhe patate

Numri i arttikullit: AL6510-01
  • 220 g
  • I varfëruar nga kripa
  • Pa aroma shtesë dhe pa agjent trashës
  • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
  • pa gluten
  • Me copëza të imëta -për të mësuar përtypjen
  • për furnizim më të mirë me jod -i rëndësishëm për funksionimin e gjëndrrës tiroide
  • Përbërsit në mënyrë delikate të përgatitur me avull
  • Me Omega-3 Acidi yndyrorë
Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

Kërko produktin ushqim shtesë