• prej muajit 6

Bebi Keks

Numri i arttikullit: AL3551
Bebi Keks
  • 150g
  • për përtypje me dhëmbët e parë-ndihmon përtypjen dhe muskujt e nofullës
  • sipas recepturës për ushqim për fëmijë
  • pjekur në mënyrë të lehtë
  • nga drithërat e çmuar Organik
  • me vitaminë B1
  • ideal per duart e vogla të bebeve
  • përmban gluten
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Kërko produktin ushqim shtesë