Menyja
  • from the 8th month on

Çaj frutash me mentë

Numri i arttikullit: 3668
  • 200g
  • mik i dhëmbëve i testuar
  • çaj me shije mango dhe shije frutave të portokallit, plotësohet nga fletë të freskëta mente
  • shijon i nxehtë dhe i ftohtë ideal edhe për fëmijë në moshë më të rritur
  • me isomaltolose(fruktozë dhe Glukozë) me karbohidrate natyrale i cili është më i shëndetshëm se sheqeri normal. Isomaltuloza, për dallim nga sheqer i rëndomtë nuk ndryshon nga bakteret në gojë dhe si i tille nuk ka mundësi të metabolizoj dhe në këtë mënyrë nuk kontribuon në mineralizimin e dhëmbëve.
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Shiko etiketën për më shumë informata (PDF)

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Kërko produktin ushqim shtesë