• pas muajit 1

Çaj për mirëqenie

Numri i arttikullit: 3643
Çaj për mirëqenie
  • 15X0, 36g
  • me marajë, anis dhe kim
  • pa sheqer shtesë
  • mik i dhëmbëve i testuar
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Produkte tjera nga kjo kategori

Kërko produktin ushqim shtesë