• pas muajit 4

Lëng multivitaminë

Numri i arttikullit: AL8022
Lëng multivitaminë
  • 200 ml
  • Pa sheqer shtesë (përbërësit e natyrshme përmbajnë sheqer)
  • pa ngjyrosës shtesë-dhe pa konservans
  • pa aroma shtesë
  • i butë dhe me pak thartirë
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Shiko etiketën për më shumë informata (PDF)

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Kërko produktin ushqim shtesë