Menyja
  • from 4 months (after the 4th month)

Lëng pjeshke

Numri i arttikullit: AL8042
  • 200 ml
  • pa ngjyrosës shtesë-dhe pa konservans
  • pa aroma shtesë
  • i butë dhe me pak thartirë
Shiko etiketën për më shumë informata (PDF)
Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

Kërko produktin ushqim shtesë