Ujë

  Numri i arttikullit: AL8083
  Ujë
  • 250ml dhe 1,5l
  • I përshtatshëm për përgatitjen e ushqimit për foshjna
  • Ujë burimi pa acid karboni
  • Ujë i pastër për bebe për shuarje të etjes
  • I përshtashëm për ushqimin e foshnjës tuaj me natrium të varfëruar
  • pa patur nevoj që të zihet
  • I kontrolluar me rigorozitet
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
  Shiko etiketën për më shumë informata (PDF)

  Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

  Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

  Kërko produktin ushqim shtesë