Menyja
  • from 5 months (after the 5th month)

Pure qumështi me banane dhe grizë

Numri i arttikullit: HR5512
  • 190 g
  • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
  • pa aroma shtesë
  • përgatitur me kujdes, për cilësi më të mirë dhe shije
  • Kalciumi është i rëndësishëm për zhvillimin e eshtrave
  • pa gluten
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

Kërko produktin ushqim shtesë