Menyja
  • from 4 months (after the 4th month)

Pure qumështi me maraj dhe mollë

Numri i arttikullit: AL2963-01
  • 250 g
  • me qumësht vazhdues, me vlera të cmuara për moshën përkatëse
  • Me Omega-3-Acid yndyrorë -të rëndësishme për tru dhe qeliza të nervave
  • Me Kalcium, Hekur, Jod und Zink, si dhe vitamina të rëndësishëm
  • lehtësisht të tretshëm
  • pa gluten
  • Me Omega-3 Acidi yndyrorë
Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

Kërko produktin ushqim shtesë